okonomijobb.no

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Overvåk søk

Få jobb tilsendt på e-post

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har gjennomgått Okonomijobb.nos retningslinjer for personvern/bruksvilkår.

Danske Bank

Hva sier våre ansatte?

Anders Oskar

Sales Manager, Digital Channels

Bo

Social Media Manager

Tor-Ivar

Head of Group Process Development Norway

Da Danske Bank ønsket å bygge opp et miljø innen digital markedsføring i Trondheim, kunne jeg ikke bare se på. Å få lov til å sitte i førersetet for den digitale transformasjonen i Business Banking Norge har vært ekstremt spennende. Å gå fra et gammelt distribusjonsoppsett til et nytt, og få være med på å bestemme hvordan det skal se ut i fremtiden, er utrolig morsomt. Løsningene og modellene vi utvikler nå kunne ingen tenke seg for bare noen få år tilbake.

For meg var det viktig å få en fot innenfor et sted jeg visste jeg kunne trives. Jeg valgte Danske Bank fordi jeg synes bank er spennende og fordi det er en stor organisasjon med mange karrieremuligheter. I 2014 begynte jeg som rådgiver på kundesenteret. Der fikk jeg prøve meg på mange forskjellige oppgaver og kastet meg over muligheter somåpnet seg. Jeg tror veien blir til mens man går. For tre år siden eksisterte ikke jobben min engang.

Jeg valgte Danske Bank fordi det å utvikle en utfordrerbank var noe som trigget meg. Danske Bank er veldig på og proaktiv her i Norge, og jeg synes det tenkes mye spennende rundt ledelse her. Det er kort vei mellom de ansatte og ledere, og det er ikke vanskelig å ta kontakt oppover i systemet. I en ofte kaotisk hverdag tror jeg det er viktig for ansatte å ha ledere som tør å stå frem og fortelle hvor vi skal.