okonomijobb.no

BDO AS

BDO AS

BDO er et av landets største og ledende kompetansehus. Vi tilbyr tjenester innenfor regnskap, revisjon, rådgivning og skatt og avgift. Vi er over 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet.

Bransje

Revisjonstjenester

Ansatte

1407

Hovedkontor

Oslo

Hva sier våre ansatte?

Lasse Andersen

Trainee

Siri Maria Dolles Ørn

Trainee

Før jeg visste ordet av det, satt jeg på flyet alene på vei til Trondheim tidlig en mandags morgen. Jeg hadde fått i oppgave å analysere regnskapet til BDO, for å se på hva som driver omsetningen i selskapet. Det siste Trond-Morten Lindberg sa til meg før jeg dro var at jeg skulle fortelle ham «noe han ikke visste fra tidligere». Uken gikk fort, men jeg var fornøyd med resultatet. Spesielt morsomt var det at de brukte mye tid på denne analysen i det neste nasjonale ledermøtet.

Traineeprogrammet gir en unik mulighet til å få erfaring og knytte bekjentskap i flere tjenesteområder. I tillegg til å jobbe med tjenesteområdene, får traineene også muligheten til å jobbe tett med ledelsen i BDO. Jeg har fått verdifull innsikt i hvordan et stort selskap som BDO styres, og jeg har blitt kjent med ledere og partnere i hele landet. Den tette oppfølgingen fra ledelsen underveis gjør at man virkelig får følelsen av å bli satset på.

Ikke gå glipp av jobber fra BDO AS

Ved å fylle inn din e-postadresse, godtar du Generelle vilkår